Andrea's
Ultima Online

Page

HOME
SEARCH
SITE MAP
MESSAGE BOARDS

INFO
Opening Hours
Entrance
Location & Map
Music
DJs
Staff
History

PAST EVENTS
2001
August
- 18th
- 25th
September
- 1st
- 8th
- 15th
- 22nd
- 29th
October
- 6th
- 13th
- 20th
- 27th
November
- 3rd
December
- 8th

GRAND TOUR
Top Floor
- Glacial Bar
- Big Mamas Buffet
- Music Video cinema
- Pool Room
- Terrace
Bottom Floor
- Dance Floor
- Women's WC
- Men's WC
- Guestbook
- Office
- Ticket Booth

Please sign our Guest Booke!
   Home > Big Mamas Nightclub > Past Events > August 2001

2 N D   N I G H T   -   A U G U S T   2 5 t h

 • Report in English by customer, Zeromus
 • Report in Finnish by customer, Zeromus
 • Report by bouncer, DarthVego  Zeromuksen Raportaasi

  Yksi asiakkaistamme, Zeromus, kirjoitti mainion raportin illan tapahtumista hänen näkökulmastaan, sitä mukaa kun ne tapahtui. Tämä seikka teki raportaasista niin objektiivisen ja uskottavan. Herra antoi minulle luvan istuttaa raportaasin tänne, mutta se on alkeperäisenä versiona nähtävissa Zeromuksen omilla sivuillaan: Zeromus' UO Toons

  Päiväkirja illasta Big Mamas Nightclubissa

  Paikka: Big Mamas Nightclub
  Päiväys: 25. elokuuta, 2001
  Kirjoittaja: Zeromus
  Erikoisajankohta?: Paikka toista kertaa avoinna
  Kotisivu: Kyllä - http://www.andrea.net/uo/
  Henkilökunta palvelee: Avoinna joka lauantai 3pm EST - 7pm EST (8pm-12pm GMT, 22:00-2:00 Suomi)
  Sijainti: Entinen Big Mamas Shoppe linna Trinsicissä / 76o, 33S, 38o, 40E (Trammel)
  Kartta: http://www.andrea.net/uo/bigmamas/general/map/
  Pääsymaksu: 100 kultaa
  Juomat: Löytyy, 50 kultaa/kappale

  Big Mamas Nightclub on linna, joka on sisustettu muistuttamaan kunnollista yöklubia. Tämä on luultavasti ainoa laatuaan koko Sosariassa ja varmasti paras. Tämä raportti on kirjoitettu päiväkirjan muotoon, kelloanjat vaihtelevat 21:45:n ja 2:00:n välillä, tämä kuvaa Suomen aikaa, jossa tapahtumat tapahtuivat.

  21:45 - Herään lähellä klubia olevan talon portailta. Ilmesesti edellispäivän juhlimiset venyivät pikkutunneille. Onneksi kellonpuutteestani huolimatta aavistan että Europan ainoa yöklubi on kohta aukeamassa ja ratsastan äkillisesti kaksikymmentä metriä ja saavun viimein ovelle, jonka luona muutama ihmissielu jo odottaakin illan juhlia.
  Yritän päästä sisään saman tien, mutta porttivahti "DarthVego" ei suostu tähän vaan käskee minut takaisin ulkopuolelle ja ilmoittaa että lemmikkejä ei sisäpuolelle saa viedä. Siirryn takaisin ulkopuolelle ja piiloitan läpinäkyvän hevoseni selkäreppuuni.

  22:00 - Olen jonossa kolmantena, mutta kaikki yrittävät sisälle yhtä aikaa ja kassaa pitävä "Maleena" siirtää nämä yliyrittäjät takaisin ulkopuolelle, tosin samalla myös itse saan jalankuvan takamukseeni ja asetun jälleen jonoon. Maleena kuulosti erehdyttävästi tutulta nimeltä, ehkä olin törmäillyt aikaisemmin...

  22:10 - Saan kirjasen, jossa on paljastavaa asiaa klubista ja jossa kerrotaan myös 23:00 GMT tapahtuvasta lottoarvonnasta, tosin baarin hinnastoa jäin kaipaamaan. Pääsen lopulta sisälle, itse asiassa toisena koko joukosta. Porttivahti toivottaa minut tervetulleeksi, syynä on varmasti ulkonäköni jota paransin poistamalla monta taistelua nähneen peuran päästä tehdyn kypäräni. Päälläni minulla on musta nahkapanssari sekä siniset viitta, kiltti sekä nauha jonka olen sijoittanut kulkemaan ylävartaloni ympäri.
  Hyökkään luonnollisesti suoraan baariin ja ostan nopeasti siideriä ensijanooni, jään kuitenkin toiseksi ja "Narim" niminen henkilö saa ensimmäisenä juomaa. Ostan kuitenkin "Rob Cravenstorm" nimiseltä baarimikolta sitä paljonpuhuttua siideriä, jota myöhemmin täydennän oluella.


  Huone, jossa tanssilattia ja ensimmäinen baari sijaitsevat  Rob Cravenstorm, baarimikko


  22:45 - Jo ensimmäiset kuusi juomaa nousivat yllättävän pahasti päähän. Aikaisempi Narim riehuu kaatokännissä tanssilattialla, vaikka on juonut vasta yhden siideriannoksen. Tunnelma hakee vielä itseään, jotenkin taustalla soiva musiikki on asiaan sopimattomaa, kun ääntä pitää saksalainen Rammstein. DJ:tä ei vielä ole, joten soimassa on kaiken järjen mukaan setti, joka on selvästi naarmuiselle CD-levylle poltettua, koska ääni katkeilee huomattavan pahasti välillä, joskin syytän tästä kaukaista olotilaani sekä vain 56k nopeudella toimivaa kuuloani.
  Myös kassalla näköni vasemmassa alakulmassa muistuttaa valitettavan paljon lähes tyhjää Diablo 2:n elämäorbia ja olen jatkuvasti juomassa punaista tai sinistä juomaa, joita kumpaakaan ei valikoimasta tällä hetkellä löydy. Jotenkin ihmetyttää että miten tämä tulee toimimaan illan edetessä. Tällä hetkellä sisällä on noin 15 henkilöitymää ja jo tässä vaiheessa keskustelut eivät kuulu parhaalla mahdollisella tavalla. Miten käy kun sisällä alkaa olla enemmän ihmisiä? Istuinpaikkoja ensimmäisessä baarihuoneessa on muuten vain 18 tanssilattian ja baarin viedessä huomattavan määrän tilaa. Ylemmässä kerroksessa on runsaasti lisää elintilaa, mutta siellä ei tällä hetkellä ole ketään, joten saadaanpa nähdä siirtyykö sinne kukaan.

  22:55 - Ensimmäinen vessakäynti. Joku Stocky niminen heppu pysäytti minut ja kyseli jostain atmeidos nimisestä kaveristaan, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Huomasin että ylemmässä kerroksessakin oli jo ihmisiä, mutta vessaan pääsy oli yllättävän vaikeaa, koska oikaisin huomattavasti pitempää kiertotietä pitkin. Vessa oli hyvin kalustettu, mutta jotenkin häiritsemään jäi että näköesteenä klubiin sisään kulkevaan jonoon oli vain yksi kasvi. Musiikki kantautui hyvin myös vessaan, joten en menettänyt yhtään nuottia.


  Ylemmän kerroksen baari


  23:00 - Palailin tanssisaliin, jossa DJ:nä toimiva Bella oli saapunut levylautasten taakse ja huuteli MTV:llä kiellettyjä solvauksia, kuten "HASH PIPE!" Weezerin samannimisen kappaleen taustalla. Tanssijat lattialla vaikuttivat yllättävän kankeilta ja osasivat vain noin 3-4 erilaista tanssiliikettä. Radioheadin Creepin alkaessa soida esitti Bella omaa propagandaansa huutaessaan "And now one of the best songs ever!".
  Kaksi ihmistä, Kalith (Lordi) sekä Tris de'Muerte keskustelivat Suomen kielellä, josta päättelin heidän mahdollisesti olevan kotimaastani kotoisin. Ajattelin liittyä keskusteluun, mutta he keskustelivat eläinten kesyttämisestä, joten päätin jättää asian sikseen.  DJ Bella


  23:12 - Pulpin Disco 2000 räjähtää ilmoille ämyreistä ja asetun myös tanssilattialle muitten musiikin orjien tavoin. Tanssiminen muistuttaa yhä varsin pelimäistä liikeitten sarjaa, piristän joukkoa nostelemalla käsiäni ilmaan useaan otteeseen loihtimalla vesielementaalia, vaikka minulta ei loitsuun tarvittavia tarvikkeita löydykkään. Peitän loitsunsanat rytmikkäillä, toistuvilla "woo" huudoilla.

  23:23 - Tris ja Kalith keskustelevat klubin koristeluista. Tris kehuu auliisti DJ:n pöytää ja sanelee mairittelevat sanat "Saphireena on aina ollut nero koristelussa." Kaksikon keskustelu on kuitenkin varsin unettavaa ja siirryn jälleen baariin ostamaan lisää juomista.

  23:26 - Aikaisempi Stocky riehuu nyt glacial staffin kanssa tanssilattialla sanoen sitä "boogie stickiksi". Ihmiset kaikkoavat tanssilattialta. DunCan niminen hemmo loihtii myrkkykentän baarin lähistölle ja saa "viimeisen varoituksen".


  Stocky ja glacial staff


  23:31 - Yö saapuu viimein äkillisesti. Tanssilattian valaistus korostuu todella hienosti. Keskustelukumppaneita on tosin huomattavan vaikea löytää, kun yksi kolmen joukko puhuu keskenään ranskaa ja suurin osa muista riehuu tanssilattialla tai yläkerran baarissa. Toivon huomattavasti että olisin viikkoa aikaisemmin ollut paikalla.

  23:40 - Olen ilmeisti juonut liikaa, koska huomaan yhtäkkiä, että käsineeni ovat kadonneet. En löydä niitä mistään, mutta nyt ainakin taiallinen rannekkeeni näkyy nyt ja voin ryhtyä metsästämään naisia!
  Bella valittelee janoaan DJ-pöydän takana ja tarjoan hänelle olutpullon. Hän kiittelee auliisti hymyn kanssa. DJ:nä hän tulee kuitenkin olemaan sidottu luultavasti koko loppuillan, joten tuostahan ei mitään missään nimessä seuraa. Istahdan jälleen baarihuoneen nurkkapöytään, mutta yllättäen menetän tajuntani ja herään 28 sekuntia myöhemmin linnan ulkopuolelta. Kuulen kuitenkin musiikin koko ajan, joten en ryhdy panikoimaan ja löytyyhän minulta myös lippu, jolla pääsen toivottavasti takaisin klubin sisustaan. Ilmeisesti alan olla tässä vaiheessa muutenkin todella humalassa, koska sammun jatkuvasti pääovesta sisään päästyäni ja joudun aina keräilemään sekä tavaroitani että itseäni klubin ulkopuolelta. Tästä en kuitenkaan syytä paikan henkilökuntaa mielessäni, vaan syyn saa paha voima nimeltään Saunalahti, joka on tuhonnut elintasoani jo yli viiden vuoden ajan.

  0:02 - Pääsen viimein sisään sulkemalla korvani baarin musiikilta ja sen jälkeen siirtymällä sisätiloihin. Näytän lippuani kassalla ja huomaan että kadonneet käsineeni ovatkin käsissäni, eivätkä repussani. Selväähän tämä. Pääsen jälleen sisään ja keskustelen muutaman hetken baarimikon kanssa, mutta tämä jättää minut jälleen yksin, kun tarjoan hänelle juotavaa.

  0:04 - Kyry Oinas loihtii kaksi myrkkykenttää tanssilattialle. Bella pitää kuitenkin tiskijukkana langat käsissään ja huutelee kaikki tanssimaan myrkyn täyttämälle tanssilattialle. Liityn lopulta joukkoon.

  0:08 - Ajaudun muutaman lauseen pituiseen keskusteluun Tris:in kanssa, mutta sitten Kalith herää ja jään jälleen keskustelun kolmanneksi ja samalla ulkopuoliseksi pyöräksi. Saruman niminen mielikuvituksellinen heppu riehuu edistyksellisen luontonsa kanssa ja kaatuilee tanssilattialla täydessä taisteluvarustuksessa nähdessään kaiken kolmiulotteisena. Aamu on alkanut jo sarastaa ja paras tunnelma katoaa valitettavasti myös sen myötä.

  0:25 - Tris ja Kalith poistuvat yhdessä. Juon juuri sen verran, kuin repusta ja pöydiltä löytyy, eli paljon. Humala alkaa olla huomattava, eikä meditointi onnistu enää, kun käytän mieleni voimia yrittäessäni näyttää kovalta jannulta. Tämä ei tietenkään toimi missään tilanteessa.

  1:10 - Mitään ei tapahdu ennen lottoarvontaa, jonka voittaja saa luullakseni täysin maksetun matkan kahdelle johonkin eksoottiseen Britannian paikkaan, aarteenmetsästyskeikan ensimmäisen tason kartalla sekä romanttisen illallisen. Voittajaa vain ei tahdo löytyä, kolmen ensimmäisen numeron omistajat ovat ilmeisesti poistuneet paikalta. Neljännellä löytyy viimein voittaja. "Zzu" niminen herrasmies, jonka tittelinä huomaan Grandmaster Fisherman, voittaa. Bellan setti on alkanut alusta ja kuuntelen jo toisen kerran samoja kappaleita.
  Muutamia ulospotkittuja ihmisiä pyörii vielä linnan ovella. Uusia asiakkaita tuskin enää tuleekaan...myös sisälläoleva ihmiskunta alkaa vähentyä uhkaavasti, kun lottoarvonta on jo suoritettu. Suurin osa poistui illan kohokohdan mentyä. Päätin jäädä vielä hetkeksi tarkkailemaan tilannetta.


  Lottoarvonta


  2:00 - Henkilökunta alkaa ilmeisesti vetäytyä unimaailman puolelle. Muut saavat kyllä juhlia "Niin myöhään kuin haluavat, vaikka aamunkoittoon!". Tosin tunnelma on tippunut huomattavasti, vaikka on jälleen yö. Katselen ympärilleni hieman enemmän. Elokuvateatteri näyttää hienolta, kuten myös vieraskirja sekä ruokahuone. Naisten vessaa en luonnollisesti nähnyt, pitänee pyytää sisko hoitamaan asiaa ensi viikolla.
  Ihmisiä on jäljellä enää kymmenkunta, vaikka 1.00-2.00 sisään pääseekin ilmaiseksi. Viimeisen tunnin aikana tuli tanssittua paljon ja puhuttua paljon, joten suuhun jäi hyvä maku tästä tapahtumasta. Saphireenaa ei näkynyt tänään, olisi ollut mukavaa vaihtaa muutama sana, kun en suomalaisia UO:n pelaajia oli koskaan oikein tuntenut.


  Mainostus kannattaa aina


  Pitänee tulla ensi viikollakin, kyllä tämä sen 100:n kullan arvoista oli. Juomat maksavat muuten kaikki 50 g/kappale, joka nosti kokonaiskuluni johonkin tuhannen paikkeille. Pitänee ottaa vahinko takaisin huomenissa. Seuraa ei oikein löytynyt, mutta seuraavalla viikolla parempi onni? Vaikuttaa ihan mielekkäältä hommalta tämä ja mielellään mukaankin tähän saattaisin lähteä, esimerkiksi DJ:n homma voisi olla jonain viikkona aivan kokemisen arvoista. Ajankohtakin on jotenkin aikatauluun sopiva ...


  Keskustelua


  Ja lopuksi muutama kuva joita en saanut mihinkään ertyiseen paikkaan sijoitettua ...